Cautare

497 de rezultate pentru "cuclea stele" (3.47 secunde)
Nimic despre faptul ca militarii din Afganistan, care isi risca viata cu adevarat, nu vor primi stele pe banda rulanta precum cei trei generali facuti la apelul bocancilor.
UNPR va juca si el pe cartea nationalismului desuet, mai ales gratie figurilor de militari in rezerva din prima linie, in frunte cu deputatul general cu patru stele, Gabriel Oprea si cu generalul care n-a facut armata Ontanu.
Acestea sunt beneficiile pe care parlamentarii din PSD si PNL le-au primit de la PD-L pentru a parasi, instigati securistic din umbra, partidele pe listele carora au fost alesi si a se alatura grupului generalului-dezertor Oprea, aflat in slujba lui Traian Basescu, cel care l-a recompensat cu stele fara numar pe umar si cu o functie de ministru.
Cum ar fi zis domnul general de cinci stele Gabriel Oprea, aceste plecari sa fie facute "exclusiv dupa un singur criteriu:
Serviciile aduse puterii portocalii sunt rasplatite mai intai prin promovarea la gradul de general cu patru stele, apoi la functia de ministru al Apararii Nationale, si acum prin lansarea cu public a unui partid ale carui ambitii sunt de a recupera electoratul de stanga al PSD.
"Cu aceasta ocazie tinerii ii vor inmana domnului primar Neculai Ontanu diploma Sluga politica a guvernarii Basescu - Udrea - Boc care vine in completarea celor doua stele obtinute pentru tradari repetate si traseism politic.
De aceea, senatorii PSD astepta un asemenea gest de onoare si din partea ministrului Gabriel Oprea, care sa fie conform cu demnitatea celor patru stele de general pe care le detine.
Victor si Daciana Sarbu, ca doi socialisti adevarati, si-au petrecut Revelionul si restul zilelor din aceasta vacanta de iarna, in insoritul Dubai, in complexul hotelier de 5 stele, mai sus amintit.
Inca si mai explicit, ministrul Apararii, domnul Gabriel Oprea, general cu nu stiu cate stele, s-a angajat si el ca Guvernul, din care face parte, nu va incalca angajamentul legal pe care si l-a luat fata de militari, acela de a nu-i lasa pe drumuri la batranete prin amputarea pensiilor.
Pentru caz de forta majora - daca i se confisca averea sau i se blocheaza conturile - Mubarak i-a gasit o slujba la hotelul de 7 stele "Al Burdujan".
Pentru cei care au uitat, cu multe luni inaintea alegerilor din 2009, Duda a avut o activitate mai mult decat intensa de batut tara in lung si in lat, pana in cele mai modeste catune, ceea ce contrasta puternic cu sejururile externe de cinci stele pe care le practicase pana atunci.
Pentru ca Ontanu face politica de peste 40 de ani, are o mare experienta politica acumulata in mai multe partide, nu mai zic ca e si general cu doua stele, iar eu doar un matematician", scrie Dan Cristian Popescu pe blog.
"Deasupra-ti cerul se inalta/ Si de pe el privesc in jos/ Sute de stele ce-l admira/ Pe bravul om prietenos...
Cititor in stele? Oracol? Poate este poet? Sau matelot? Daca nici una din aceste variante nu va satisface, dati-mi voie sa lansez un concurs la care astept implicarea voastra.
Cartarascu bate campii, Liiceanu s-a retras in munti, sa-si dea cu crema de stele pe fizic, Plesu lupta cu cremsnitul, Patapievici lustruieste noua productie de ponei cu svastica pe cur, iar ceata lui pitigoi de la "22" se ocupa cu excluderea pupincuristilor basisti (ca doar n-o sa-i plang de mila lui Iliesiu!) care au dezertat de la datorie.
Un subiect de interes public ar fi delegatia sa de cinci stele din Qatar pe tema terorismului si a pirateriei maritime, teme desigur foarte importante in aceasta perioada de austeritate pentru Romania...
Mi-a spus ca e rau, ca niciodata nu am taiat din diurna echipajului." - "Viata m-a obligat sa invat sa ma port si cu un docher in port, dar si sa merg la o receptie la restaurant de 5 stele.
Din programul congresului nu au lipsit un tur al orasului, o vizita la mall-ul Burj Khalifa, dar si la unicul hotel de sapte stele din lume, Burj Al Arab.
Ungureanu trece, astfel, prin istoria contemporana ca una dintre acele stele pe care le vedem cand ele deja nu mai sunt.
Cum refuz sa cred ca v-ati fi tradat omul care va face toate poftele, va da stele si tinichele, "uitand" sa-i spuneti despre "lovitura de stat".
google-analytics.com